Klanten informatie

KlantenwaarderingenElektrisch verstelbare boxspring

Ga voor absolute comfort met een boxspring die elektrisch verstelbaar is. Gooi bijvoorbeeld na een zware dag het voeteneind een stukje omhoog om uw benen rust te geven. Wilt u juist ontspannen een boek lezen? Lift het matras dan omhoog om comfortabel te lezen. Ervaar de luxe en het gemak van het elektrisch verstelbare boxspring nu zelf: u koopt ...

Ga voor absolute comfort met een boxspring die elektrisch verstelbaar is. Gooi bijvoorbeeld na een zware dag het voeteneind een stukje omhoog om uw benen rust te geven. Wilt u juist ontspannen een boek lezen? Lift het matras dan omhoog om comfortabel te lezen. Ervaar de luxe en het gemak van het elektrisch verstelbare boxspring nu zelf: u koopt al een luxueuze verstelbare boxspring vanaf € 999,-.

Elektrisch verstelbare boxspring kopen 

Meer......

Elektrisch verstelbare boxspring Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items

Veilig online kopen en betalen

Bestel online de elektrisch verstelbare boxspring die bij uw interieur past . Zodra u de boxspring die aansluit bij uw wensen hebt gevonden, kunt u de aankoop eenvoudig afronden via iDEAL, Visa, Maestro, Mastercard of Bancontact. Liever contant betalen? Ook dit is mogelijk bij de levering van onze elektrisch verstelbare boxspring.

Binnen 14 dagen retourneren

Wanneer de elektrisch verstelbare boxspring niet naar wens is, kunt u deze binnen veertien dagen retourneren naar MegaX. Wij nemen de boxspring alleen retour wanneer deze hygiënisch verzegeld is. Haal het artikel daarom pas uit de verpakking als u zeker weet dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit drie losse onderdelen: een bodem, een matras en een topmatras. Ieder onderdeel is los van elkaar te kiezen, wat de boxspring geschikt maakt voor iedere slaper. Daarnaast is de boxspring hoger dan een normaal bed, waardoor het eenvoudiger is om in en uit bed te stappen.

De voordelen van een elektrisch verstelbare boxspring

Uniek aan de elektrische verstelbare boxspring is het feit dat deze eenvoudig te verstellen is bij het hoofd- en voeteneind. Hierdoor hoeft u niet meer eindeloos te draaien tot u een fijne ligpositie heeft gevonden om een boek te lezen of om de televisie goed te kunnen zien. Tevens zijn de tweepersoons boxsprings los van elkaar in te stellen: zo kan uw partner rustig met de benen omhoog liggen zonder dat u zich hieraan hoeft te storen.

Verschillende maten

De elektrisch verstelbare boxsprings zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

  • Boxspring elektrisch verstelbaar 140 x 200 cm
  • Boxspring elektrisch verstelbaar 160 x 200 cm
  • Boxspring elektrisch verstelbaar 180 x 200 cm

Bekijk ook onze andere bedden:

Naast elektrisch verstelbare boxsprings kunt u ook bij ons terecht voor: 

Kom langs in onze showroom

Bekijk ons aanbod elektrisch verstelbare boxsprings online en bestel direct uw favoriet. Als vanzelfsprekend kunt u de boxsprings ook uit komen proberen bij onze showroom. Wij zijn gevestigd Loods 11 in Almere :

Adresgegevens

Showroom MegaX.nl
Markerkant 11 - 30
1316 AH Almere

Onze showroom is zes dagen in de week geopend op de volgende tijdstippen:

Maandag: 12:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Contact opnemen met MegaX

Heeft u vragen over de elektrisch verstelbare boxsprings of wilt u meer informatie over een specifieke boxspring? Neem contact op via het online contactformulier of door te bellen naar 085 877 0817. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.30 uur.