banner


Gespreid betalen is alleen beschikbaar in Nederland. Bij de keuze voor gespreid betalen via SprayPay betaal je je bestelling (mogelijk tussen € 250,- en € 3500,-) in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen. De defenitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9%-14% afhankelijk van de looptijd. Bij de producten die daarvoor in aanmerking komen, vermelden we op de productpagina de maandbedragen op basis van 36 maanden (11.9%).

Je hebt op die manier een minimale financiële belasting en je kunt eenvoudig de termijnbetalingen opnemen in jouw vaste lasten. Tuinmeubelland werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten). De definitieve acceptatie van de financiering is voorbehouden aan SprayPay.

Hoe werkt gespreid betalen op afbetaling?
  • Wanneer je jouw bedden hebt gevonden kun je deze in de winkelwagen plaatsen, vervolgens klik je door naar de betaalpagina.
  • Kies in het bestelproces bij ‘Stap 3 Betaling’ de betaalmethode SprayPay
  • Je krijgt enkele korte vragen over jouw financiële situatie waarna je weer terug gaat naar het afrekenproces van Tuinmeubelland
  • Controleer jouw bestelling en klik op ‘Afrekenen’
  • Je ontvangt een bevestigingsmail van Tuinmeubelland met betrekking tot de bezorging
  • Van SprayPay ontvang je tevens een bevestigingsmail met verdere uitleg over de betaling
  • Na 30 dagen incasseert SprayPay het eerste maandbedrag via een automatische incasso
Wat kost het kopen op afbetaling?

SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9%-14% afhankelijk van de looptijd van de financiering. Wil je zelf berekenen hoeveel je per maand moet betalen op basis van 12 maanden? Gebruik dan de rekenformule:

Aankoopbedrag x 0,08940 = maandbedrag voor 12 maanden.