Zoeken

Ekomi klantenwaarderingenNieuwsbrief

Rating(s) and review(s) :
Boxspring zonder matras

Average: 4 / 5
Based on 6 rating(s)

Boxspring zonder matras

Er zijn 6 producten.
Boxspring zonder matras

  • 1
  • 2
  • 3

Boxspring zonder matras kopen
 

Wanneer u op zoekt bent naar een nieuw bed zijn de mogelijkheden oneindig, zo ook bij Megax woon en slaapvoordeel . Wij hebben een enorm aanbod aan boxsprings voor u waar u deze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen.

MegaX heeft al ruim 30 jaar ervaring als het gaat om bedden en heeft een duidelijke visie voor ogen. Iedereen verdient om een bed te hebben waar u goed in kunt slapen. Wanneer u ervoor kiest om een boxspring bij ons te bestellen dan kiest u voor een persoonlijke slaapbelevenis waar u jarenlang van kunt genieten. Er is een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de boxspring worden met veel zorg en onder strenge kwaliteitseisen gemaakt in europa

Vanzelfsprekend zijn er op de website boxspring te vinden, maar losse matrassen, top matrassen en verschillende accessoires. Hierbij kunt u denken aan bed textiel, dekbedden en kussens. Het kan zo zijn dat u momenteel al een matras heeft die zo heerlijk ligt dat u het liefst deze wilt houden. Dat is helemaal geen probleem, want bij het kiezen van een boxspring is het mogelijk deze zonder matras te bestellen. Dit scheelt voor u weer kosten en heeft u niet een splinternieuw matras waar u toch niet van plan was deze te gebruiken. Zo hebt u nog veel meer mogelijkheden bij de keuze van een boxspring, zoals de kleur, een vlak, verend of elektrisch verstelbare boxspring en de grootte van de boxspring.

Neem gerust eens verder een kijkje op de website of bezoek een van onze winkels.

 

Klantenservice

Voor vragen over de producten van MegaX kunt u terecht bij onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 17.30 uur, via het telefoonnummer 085 877 0817. Op zaterdag zijn wij van 10.00 tot 17.00 bereikbaar. U kunt ons ook mailen via het online contactformulier.